Wat gaan jullie doen?

Atmosfeer is een sportauto delicatessenwinkel. Voor de echte liefhebbers. Gelijkgestemden.

Wij gaan samen onderweg. Jij rijdt mee en mag zelf rijden. Daarmee heb je een complete drivers ervaring. Dit redden we niet in een uur. Wij bieden daarom een experience van van twee uur. Eerst maken we kennis met elkaar en met de sportauto(‘s). Daarna gaan we lekker rijden. Circa 100 kilometer in 2 uur. Ruim 200 kilometer voor een dagdeel en het dubbele aantal kilometers voor een hele dag. We rijden op de openbare weg. Mooie routes met alles erop en eraan. Onze sportauto’s zijn uitdrukkelijk ook indrukwekkend, zintuigen prikkelend en onvergetelijk bij een snelheid van tachtig kilometer per uur. Geen zorgen, de Duitse Autobahn ligt vanuit Gemert ook binnen handbereik.

Je wist het al. De sportauto’s zijn tweezitters. Er kan dus niemand achterin meegenieten. Maar we begrijpen goed dat een Atmosfeer experience zich uitermate goed leent om mee te maken met mensen waarom je geeft. Alle indrukken met hen live te delen. Samen onvergetelijke foto’s en video’s te maken. Dat kan vanzelfsprekend. De Atmosfeer Driving Experience kan gedeeld worden met een of twee extra personen. Zij gaan met eigen vervoer mee. Zodoende kunnen we onderweg indrukken delen en eventueel van plek wisselen.

We runnen ons bedrijf bewust niet vanuit een bedrijventerrein. Jullie worden thuis in Gemert ontvangen. Daar en onderweg wordt voor een lekker drankje en hapje gezorgd. We kiezen niet voor champagne en kaviaar maar voor gewoon en bijzonder lekker. Michel is actief in de sportmarketing en heeft geruime tijd leidinggegeven aan organisaties, teams en mensen. Een goed, verdiepend gesprek over ondernemerschap, teamontwikkeling, leiderschap of andere onderwerpen is naast de rij ervaring een bonus. Maar alleen over auto’s praten is ook helemaal prima.

Rij seizoenen

Wij zijn actief in de droge, zonnige maanden. Zeg maar van de lente tot aan de herfst. De achterwiel aangedreven auto’s rijden alleen met voldoende mooi weer. Geen zorgen dus als er regen wordt voorspeld op jouw geplande dag. Dan zoeken we gewoon samen naar een ander moment. We hebben geen ongelimiteerde beschikbaarheid dus neem contact op zodat jullie verzekerd zijn van een plek.