Over ons

Wij zijn 35 jaar vrienden. Onze vriendschap is begonnen als jonge tieners op het voetbalveld. Evenals jij bleken wij toen al allebei gek van mooie en snelle auto’s. We hebben dankzij ondernemerschap (life science en sportmarketing) sinds ons dertigste levensjaar altijd sportauto’s kunnen rijden.

In deze periode ontstond er een nieuwe wens. Om onze exclusieve sportauto’s voor meer mensen bereikbaar te maken. Door ze niet te verstoppen onder een deken in de garage. Maar ze juist in te zetten waarvoor ze gemaakt en bedoeld zijn. Het bieden van een 24-karaats rij ervaring. Een die je altijd bij zal blijven. De auto’s zijn voor ons een bron van geluk. Geen belegging of pronkstukken. Er is bij Michel wat tijd vrijgekomen om die wens in vervulling te laten gaan. Dat maakt dat wij vol energie zijn gestart. Dennis wat meer op de achtergrond en Michel in de operatie.

Welkom dus bij Atmosfeer Driving Experience!

Atmosfeer heeft meerdere betekenissen. Ten eerste heeft de naam betrekking op onze drie hoofdrolspelers.

  • De volgens autojournalisten beste sportauto aller tijden. De laatste natuurlijk ademende achtcilinder van Ferrari: de 458 Speciale.
  • De gelimiteerde en handgeschakelde Porsche 911 R. Alom beschouwd als één van de beste 911’s ooit gemaakt
  • De Ferrari F12berlinetta met twaalf cilinders. Met een superieur vermogen en soundtrack.

Je raadt het al. Alle drie zijn ze Atmosferisch. Geen turbo’s of elektrische ondersteuning. De andere betekenis is de wijze waarop we met jou deze auto’s gaan ervaren. Vanuit thuis. Met voldoende rust en ruimte. Genieten maar wel met respect en bescheidenheid. In de juiste Atmosfeer.

Wij nodigen je graag uit om deze auto’s in een relaxte setting te ervaren. Mee te rijden en als je durft zelf te sturen! Of om iemand die je dierbaar is een herinnering te geven voor het leven. Nog beter, kom gezellig samen.

Met Atmosferische groet,
Dennis & Michel