ALRO Concepts

Vertel ons eens wat over jezelf? Wie ben je? Wat drijft je in het leven en in het ondernemen?

Wij zijn Aaron en Leander Kors, we hebben gezamenlijk ooit het bedrijf SportsKing (nu ALRO Concepts) opgezet. Hierin vinden we het ondernemen een enorm leuke uitdaging en werken we dagelijks aan het succes van onze klanten. Dit doen we door o.a. onze klanten te voorzien van sportkleding, bedrijfskleding, reclamemateriaal en het volledig verzorgen van het wagenpark van onze klanten met wraps, tinten van ramen en reclame.

We zijn natuurlijk ook nieuwsgierig naar het bedrijf? Wat doen jullie? Hoe doen jullie dit? Wat zijn de toekomstplannen?

Zoals bovenstaand vermeld hebben we zo’n 10 jaar terug ALRO Concepts opgericht met het als idee het compleet ontzorgen van elke sportvereniging. Dit is gegroeid naar het compleet ontzorgen van sportverenigingen en bedrijven in elke vorm. Hierin zoeken we altijd de samenwerking op met onze klanten en maken we graag deel uit van het gehele proces. Zo leveren we bij bijvoorbeeld voetbalverenigingen niet alleen de clubkleding maar ook de goals, cornervlaggen etc. Bij bedrijven werken we op eenzelfde manier, zo leveren we werkkleding maar bestickeren, wrappen of tinten we ramen van het complete wagenpark.

Door de groeiende vraag op gebied van auto reclame en de daar bijbehorende schoonmaak zijn we in 2023 het merk Purified Detailing gestart. Hierin zijn we een samenwerking aangegaan met een aantal partijen die op gebied van detailing het hoogste niveau nastreven. We bieden dit merk aan voor consumenten en bedrijven. Het betreft een compleet pakket aan reinigingsproducten voor allerlei vervoersmiddelen.

Waarom ben je aangesloten bij de community van Atmosfeer Driving Experience?

Inmiddels kennen we Michel en Dennis goed, waardoor we overtuigd zijn van de meerwaarde die Atmosfeer Driving Experience biedt. Het netwerken en contact met andere ondernemers vinden we belangrijk en daarnaast zijn we natuurlijk gek van auto’s!

Op welke wijze en welke (sport)auto’s hebben een rol gespeeld in jouw leven?

We hebben een familielid dat vandaag toevallig mee is met een enorme berg kennis op autogebied. Dit familie lid heeft ons vroeger al meegenomen in de autowereld met veel kennis op gebied van o.a. VW en Audi.  Dit resulteerde in de aanschaf van de VW Golf VR6, Golf GTI Edition 30 en later een Abarth 500. In de toekomst willen we graag een verzameling “sparen” van verschillende (sport)auto’s.

Wat is jouw favoriete Sterspeler van Atmosfeer en waarom?

De 911 voor ons wel de echte rijdersauto en daarnaast een allround topsegment auto.

Indien in de garage één sportauto mocht staan en zonder budgetbeperking: welke zou dit zijn?

Leander: Porsche 993 Carrera

Aaron: Lamborghini Huracan STO