Fleximo

Vertel ons eens wat over jezelf? Wie ben je? Wat drijft je in het leven en in het ondernemen?

Ik ben Thijs Truijen 43 jaar oud en ongeveer 12 jaar ondernemer. Mijn passie is reizen zowel privé als zakelijk. Mijn doel is om de kinderen de wereld mee te geven en geen geld. Ik krijg veel energie van het ondernemen en zie altijd kansen, maar probeer echt altijd te genieten van het leven.

We zijn natuurlijk ook nieuwsgierig naar het bedrijf? Wat doen jullie? Hoe doen jullie dit? Wat zijn de toekomstplannen?

Fleximo staat voor flexibel in mobiliteit. Wij zijn dagelijks met het team bezig met het beheren van de mobiliteit voor onze klanten. Dit gaat van het volledig beheren van het wagenpark tot aan tijdelijk (lease) oplossingen. We adviseren welke financieringsvorm en welke (bedrijfs-) auto het beste bij de klant past. Zie ons als een verlengstuk van Hr of directie op het gebied van het zakelijke wagenpark.

Waarom ben je aangesloten bij de community van Atmosfeer Driving Experience?

Dat zijn verschillende redenen. Punt 1: Onze klanten een unieke ervaring kunnen geven.  Punt 2: maatschappelijk iets terug kunnen doen  Punt 3: nieuwe mensen leren kennen.

Op welke wijze en welke (sport)auto’s hebben een rol gespeeld in jouw leven?

Vroeger op de autorai stond ik al vaak bij de stands van Ferrari, Porsche etc. te hopen op een folder, maar helaas die kreeg je dan niet. Natuurlijk een droom om een keer in zulke auto’s te kunnen rijden en dat is via Atomsfeer gelukt 😊

Wat is jouw favoriete Sterspeler van Atmosfeer en waarom?

Ga ik toch voor de Ferrari F12. Heerlijke comfortabele auto met voldoende power

Indien in de garage één sportauto mocht staan en zonder budgetbeperking: welke zou dit zijn?

Geen echte voorkeur, maar wel een aantal criteria:  cabrio, comfortabel lange stukken mee kunnen rijden en met een mooi geluid.