Flying Kiwi

Vertel ons eens wat over jezelf? Wie ben je? Wat drijft je in het leven en in het ondernemen?

Privé omschrijf ik mezelf als een energiek, creatief en sportief persoon. Ik haal veel voldoening uit het bedenken en creëren van nieuwe dingen, of het nu gaat om kunst, projecten of ideeën. Daarnaast ben ik graag in beweging en hou ik ervan om actief bezig te zijn. Een rondje fietsen, rennen of zwemmen zijn activiteiten waar ik echt van geniet, omdat ze niet alleen mijn lichaam in beweging houden, maar ook mijn geest verfrissen. Kortom, ik ben iemand die gedreven wordt door positieve energie, graag nieuwe dingen creëert en altijd op zoek is naar manieren om actief te blijven.

We zijn natuurlijk ook nieuwsgierig naar het bedrijf? Wat doen jullie? Hoe doen jullie dit? Wat zijn de toekomstplannen?

Wij zijn een creatieve digitale studio met een jong team van gepassioneerde digitale ontdekkingsreizigers en wij geloven in samen ondernemen. Wij gaan graag samen met de klant de uitdaging aan om een digitale droom werkelijkheid te maken. Zo hebben we dat ook mogen doen met de website van Atmosfeer. Het draait om samen creëren! De komende jaren groeien we verder met ons team en gaan we onze vleugels spreiden met de komst van een tweede locatie in Eindhoven.

Waarom ben je aangesloten bij de community van Atmosfeer Driving Experience?

Toen Michel bij ons aanklopte met de wens om voor Atmosfeer de website te ontwikkelen, waren we met het hele team direct enthousiast. Bij Atmosfeer draait het om ‘delen van autogeluk’ dat vinden we een super mooi concept, het laat mensen genieten in een verbindende setting. Wij steunen dat graag!

Op welke wijze en welke (sport)auto’s hebben een rol gespeeld in jouw leven?

Eerlijk toegegeven, ben ik geen gepassioneerde sportauto liefhebber, maar ik na een ervaring bij Atmosfeer kan ik wel stellen: in een exclusieve sportauto rijden en de snelheid voelen, is een topervaring om mee te maken! Een unieke kans, die ik niet kon afslaan. Het is een aanrader voor iedereen.

Wat is jouw favoriete Sterspeler van Atmosfeer en waarom?

Ik heb in de gele Ferrari (458 Speciale) en de witte Porsche (911 R) gereden. Mijn voorkeur gaat dan uit naar de Porsche. Vooral omdat deze alleen handgeschakeld is, hierdoor voel je echt de snelheid en de kracht van de auto.

Indien in de garage één sportauto mocht staan en zonder budgetbeperking: welke zou dit zijn?

Oeehh .. euh dan zou ik het toch houden bij de Porsche 911 R. Deze voelt heel prettig op de weg, heeft een mooie vorm en zit ook comfortabel.