Kempen Cladding

Vertel ons eens wat over jezelf? Wie ben je? Wat drijft je in het leven en in het ondernemen?

Ik ben Edo Peek, inmiddels alweer 49 jaar en vader van 3 zonen. Getrouwd met Sabine en woonachtig in Dommelen. Ik voetbal nog steeds met vrienden waarbij de tijd in de kleedkamer en kantine inmiddels net zo belangrijk is als de tijd op het veld. Sociaal ondernemen vind ik belangrijk, niet alleen voor jezelf leven en dus ook geluk delen.  Verder heb ik een grote passie voor Engels voetbal waardoor ik met grote regelmaat naar Engeland reis.

Daarnaast vind ik het erg belangrijk om altijd het beste eruit te halen, je kunt wellicht niet overal de beste in zijn maar zoals ze dat in het Engels mooier onder woorden kunnen brengen: you don’t have to be the best but be the best you can be.

We zijn natuurlijk ook nieuwsgierig naar het bedrijf? Wat doen jullie? Hoe doen jullie dit? Wat zijn de toekomstplannen?

Met Kempen Cladding verzorgen wij de gehele buitenschil van (voornamelijk) industriële gebouwen door heel Nederland, België en regelmatig Duitsland. Denk daar bij aan stalen en aluminium daken en gevels, houten gevels en dakbedekking. Wij doen dit met zo’n 30 eigen mensen en een flexibele schil van zo’n 60-80 mensen. Inmiddels doen wij dit alweer 20 jaar en zijn we recent verhuisd naar een prachtig nieuw pand. Voor de toekomst proberen wij ons te (blijven) onderscheiden door in te blijven spelen op moderne ontwikkelingen waar anderen wellicht in de traditionele manier van werken blijven hangen.

Waarom ben je aangesloten bij de community van Atmosfeer Driving Experience?

Enthousiast gemaakt door de eigenaren en het sociale verhaal erachter.

Op welke wijze en welke (sport)auto’s hebben een rol gespeeld in jouw leven?

Een grote rol wil ik het niet noemen maar ik ben wel een stereotype jongen geweest die met niets anders dan auto’s speelde en die alle merken, prijzen en uitvoeringen wist tijdens mijn jeugd. Het Autovisie jaarboek was het mooiste cadeau met Kerst.

Wat is jouw favoriete Sterspeler van Atmosfeer en waarom?

De F12, alles in 1. Rood, Ferrari, snel en toch geschikt voor toertochten.

Indien in de garage één sportauto mocht staan en zonder budgetbeperking: welke zou dit zijn?

1 ? Poe, dan doen we een Aston Martin DB5  en stiekem voeg ik dan toch ook de Maserati GranTurismo toe, prachtige lijnen voor een coupé vind ik.