MENS group

Vertel ons eens wat over jezelf? Wie ben je? Wat drijft je in het leven en in het ondernemen?

Eric Nabuurs geboren in 1967 dus 56 jaar oud. Getrouwd en vader van Mees (dochter) en Sil ( zoon).

Geboren in Mill en wonend in Langenboom.  Wat mij drijft is de onafhankelijkheid en genieten van het leven.

Ik vind familie en vrienden en samen tijd doorbrengen erg belangrijk. In het ondernemen is het geven van dienstbaarheid voor mij belangrijk. Wij bieden samenwerking aan en oplossingen aan onze partners.

We zijn natuurlijk ook nieuwsgierig naar het bedrijf? Wat doen jullie? Hoe doen jullie dit? Wat zijn de toekomstplannen?

De MENS Group bestaat uit een paar bedrijven, MENS Group is de paraplu waaronder deze bedrijven opereren. We hebben een vastgoedtak waarin we onze panden in hebben ondergebracht. Daarnaast hebben we N2 People, ons uitzendbedrijf waarin we sterk zijn in Automotive, Techniek, productie en Logistiek. Hier leveren we mensen op diverse projecten. N2 People bestaat al 14 jaar en is een zeer dynamisch bedrijf.

We hebben eigen kantoren in diverse landen waar we medewerkers selecteren, trainen en testen voor onze partners.

In Nederland stellen we deze medewerkers beschikbaar aan onze partners.

Mijn zoon Sil gaat dit overnemen en we zitten midden in de transitie fase waarin hij meer en meer gesteund door een sterk team de verantwoordelijkheden overneemt. In de toekomst zal ik steeds iets meer afstand nemen en zal Sil gesteund door het MT meer de verantwoordelijkheid overnemen.

Daarnaast hebben we een bedrijf dat alle facilitaire taken overneemt. De woningen, vervoersmiddelen, telefonie, energiebeheer, etc etc. vooral voor onze andere bedrijven maar indien gewenst ook voor derden.

TAU, Training Academy Uden. Met dit bedrijf voorzien wij de behoefte aan trainingen. De gangbare trainingen zoals BHV. VCA, code 95, heftruck, reachtruck etc, etc. Maar ook op maat gemaakte trainingen zoals bijvoorbeeld communicatie of leidinggeven aan internationale medewerkers.

Waarom ben je aangesloten bij de community van Atmosfeer Driving Experience?

Het is misschien een beetje raar. Natuurlijk ondersteun ik de goede doelen en het plezier wat we deze mensen er mee geven. Maar eerlijk gezegd ben ik aangesloten omdat ik onder de indruk was van de instelling van Michel. Als eigenaar van een dynamisch bedrijf sta je altijd aan. Maak je de keuze dat het bedrijf altijd op een staat.  Michel heeft een ontspannen manier welke mij ontzettend aanspreekt. Ik leer graag van hem. Daarnaast is het natuurlijk heerlijk om de mooiste auto`s te zien rijden en het plezier wat iedereen daaraan beleeft.

Op welke wijze en welke (sport)auto’s hebben een rol gespeeld in jouw leven?

Als kleine jongen helemaal gek van de oudere Chevrolet Corvette. Mijn neef had er een die in concours staat is. Maar ook de oude Ford Mustangs natuurlijk. Zelf een aantal jaren Porsche 911 gereden.  Met een M3 veel in Weeze gaan driften. Deze staat nu nog bij mij op kantoor mooi te wezen.

Wat is jouw favoriete Sterspeler van Atmosfeer en waarom?

De Ferrari 458 Speciale .  Waarom?; omdat deze auto steeds maar tegen je zegt: kom maar, doen maar, geef maar iets meer. Hij daagt je constant uit om iets meer naar de grens te gaan welke erg hoog ligt.

Niet de gele kleur maar deze auto speelt met jou en niet jij met de auto.

Ik was zo verbaasd over deze auto dat ik er nog steeds van moet glimlachen.

De Porsche en de andere Ferrari zijn natuurlijk super maar deze gele rakker heeft mij echt te pakken.

Indien in de garage één sportauto mocht staan en zonder budgetbeperking: welke zou dit zijn?

Ik denk toch uit nostalgie de Corvette uit 1956. Rood, cabrio met een witte vin gespoten vanaf het voorscherm naar de deur. En in concours staat natuurlijk.