Steakhouse Beer and Beefs en zaal De Traverse

Vertel ons eens wat over jezelf? Wie ben je? Wat drijft je in het leven en in het ondernemen?

Ik ben Jeroen van Oosterhout, woonachtig in Asten, getrouwd met Marly en vader van onze dochter Do en we zijn in verwachting van ons 2e kindje. Ik ben een echte winnaar in alles wat ik doe en schuw de nodige risico’s ook niet. Ik heb altijd de ambitie gehad om iets voor mezelf te starten en mezelf te ontwikkelen als persoon. Sinds 2012 ben ik ondernemer in de horeca terwijl de branche voor mij niet vast stond. Ik vaar erg op mijn eigen gevoel en wil vooral dingen ondernemen die ik ook leuk vind om te doen.

We zijn natuurlijk ook nieuwsgierig naar het bedrijf? Wat doen jullie? Hoe doen jullie dit? Wat zijn de toekomstplannen?

Vanuit Zaal Traverse verzorgen we feesten op maat en kunnen we door ons eigen team van koks en bediening heel flexibel te werk gaan om iedereen een uniek feest te laten beleven. We beschikken over 2 zalen waarmee we feesten kunnen verzorgen vanaf 40 gasten tot 800 gasten. Verder organiseren we ook veel feesten op locatie (catering) en beschikken we over een Foodtruck. Met het Steakhouse zijn we 6 dagen per week geopend en is onze ambitie om het concept Beer&Beefs op termijn verder uit te bouwen! Neem eens een kijkje op onze virtual tour: Steakhouse – Bier en Rundvlees & Zaal Traverse (matterport.com)

Voor de toekomst zien we het voor ons dat we ons restaurant uitbreiden in binnen en buitenland. Een steakhouse in de sneew, mooi toch? Wij zien het voor ons en blijven dromen!

Waarom ben je aangesloten bij de community van Atmosfeer Driving Experience?

Ik ben aangesloten door mijn oud teamgenoot / vriend Michel en vind het enorm leuk om nieuwe mensen te leren kennen en onze succesverhalen te delen met elkaar.

Op welke wijze en welke (sport)auto’s hebben een rol gespeeld in jouw leven?

Enerzijds hebben auto’s (nog) geen bijzondere rol (gespeeld) in mijn leven. Anderzijds heb ik een fantastische ervaring gehad in Dubai met de F1 en zou ik in mijn werk zou ik niet kunnen zonder mijn bus, foodtruck, limo..

Wat is jouw favoriete Sterspeler van Atmosfeer en waarom?

Laten we die gaan ervaren!

Indien in de garage één sportauto mocht staan en zonder budgetbeperking: welke zou dit zijn?

SSC Tuatara